Baras restauranger

I Stockholm finns ett flertal restauranger inom Bara-koncernen, alla ligger centralt i Stockholm och erbjuder många trevliga stunder både dag- och kvällstid.

Baras Backe

Ligger på Götgatan 33 på Södermalm, där miljön och inredningen påminner om ett vardagsrum med en unik miljö och uppsluppen inredning. På Baras backe kan du äta enklare rätter veckans alla dagar och det är öppet från tidig eftermiddag till 01.00 på natten. Vill du hellre gå på after work är det måndagar till fredagar 15.00 – 20.00 som gäller.

Baras Ställe

Är en restaurang och nattklubb som också ligger på Södermalm. På Baras Ställe ska du enbart kunna inta en enkel måltid, eller något rejält om du är riktigt hungrig. Vill du bara ta ett glas vin eller en öl i baren går det också bra. På fredagar och lördagar 22.00 – 03.00 bjuds det på nattklubb och en DJ som spelar den senaste musiken som du kan dansa till på dansgolvet. Det finns även två VIP-hyllor, där den ena är för alla och den andra enbart för tjejer. Innegården är underbar och där finns värmelampor så du kan njuta av din drink, vin eller öl året om. Du kan också boka bord för stora sällskap, om det gäller arbetskollegor som vill sitta tillsammans. Det finns en vinautomat, där du med ett kort själv kan köpa det vin du vill ha, något som har blivit mycket populärt.

Bara Enkelt

Även denna restaurang ligger mitt på Södermalm och det är en bar där det ska vara just enkelt. Du ska kunna köpa det du vill dricka oavsett plånbok, och i den mysiga miljön känner du att du är en i gänget.

Baras Imperium

Denna trevliga restaurang har en uteservering med omkring 300 sittplatser och de har öppet året om. Du kan äta god mat till bra priser eller dricka en öl och välja mellan många populära ölsorter. Det går bra att boka ett bord för mindre eller större sällskap.