Brasseriet i Borås

I centrala Borås finns den trevliga restaurangen, baren och nattklubben Brasseriet. Här kan du njuta av ett stort antal maträtter, alltifrån en saftig köttbit som du själv givetvis får välja hur den ska vara stekt: röd, medium eller helstekt. Kanske du hellre vill äta något enklare som en hamburgare eller något från havets läckerbitar. Givetvis finns det också vegetariska rätter att välja mellan. Du kan även äta en god förrätt innan huvudmenyn, och efteråt en efterrätt till kaffe eller te.

Baren

I den hemtrevliga baren finns ett stort utbud av olika sorters öl, vitt-, rött-, eller rosévin. Är du sugen på en drink, varför inte be en av de kunniga bartenderna att blanda ihop en god och söt drink. Baren har öppet sent alla dagar, så vill du och dina arbetskamrater som vill gå på after work, passa på att besök Brasseriet. Då äter du och dricker extra billigt och du kan bland annat äta fläskfiléplanka med duchessemos, bearnaisesås, rödvinssky och stekta grönsaker. Föredrar du hellre en spicy cheeseburgare med tomat, sallad picklad rödlök, jalapeños, cheddarost och barbecuesås i ett briochebröd med pommes, väljer du det. För dig som äter vegetariskt finns haloumi-burgare med sallad, rödlök, tomat och guacamole i ett färskt briochebröd med pommes och aioli att äta. Det finns något för alla smaker och behov.

Nattklubben

Har öppet fredag – lördag mellan 22.00-02.00 och det bjuds då på härlig musik, trevligt sällskap, och du kan dansa loss på dansgolvet när en DJ blandar mellan gamla godingar och ny musik.

Events

Du bjuds också på mängder av trevliga evenemang som temafester – 1970-, 80-, 90-talsmusik. Musikquiz är ett annat trevligt och roligt event och varför inte bjud på dig själv och sjung framför publik under en karaokekväll. Ibland bjuds det på livemusik och det är alltid trevligt att lyssna på musik live. Under fotbollssäsongen kan du titta på Champions League på storbilds-tv.

Än så länge erbjuder inte Brasseriet catering.