Om bloggen

På den här bloggen kommer vi att fokusera på restauranger och middagsrestauranger som även fungerar som nattklubbar. Vi tar en titt på vad man kan förvänta sig när man går på en sådan restaurang. Vi svarar på frågor som vad man kan få för mat, om man kan boka events, afterwork eller catering.

Vilka är vi som driver bloggen?

Vi som ligger bakom den här bloggen har ett stort intresse för mat och restauranger. Vi tycker att denna vinkling med restauranger och nattklubbar är otroligt intressant att gräva ner sig i. Alla som skriver här bor i olika delar av Sverige och kan därför upptäcka ett brett spektrum av dessa restauranger. Vi går ut och äter och dokumenterar så att du förhoppningsvis får nya tips när du ska gå på restaurang nästa gång. Det bästa med denna typ av restaurang är att du inte behöver gå vidare till en nattklubb, den finns på samma ställe.

Vi tittar även på vilka som erbjuder catering och vilka som har olika typer av events. Det är perfekt om du till exempel ska anordna en större fest eller firande. Många har speciella teman på den mat de serverar vid catering vilket gör det hela ännu festligare. Vi tipsar om de bästa restaurangerna med mat för alla festligheter.

Vi hoppas att du hittar en massa bra inspiration här på bloggen och att du är lika tokig i mat och restauranger som vi är. Vi uppdaterar kontinuerligt så kika in ofta för att inte gå miste om några bra ställen.