Pitchers

Pitchers är en restaurang som även kallas en gastroklubb – ett ord som är sammanslaget av gastronomi, läran om relationen mellan mat, kultur och pub. Det är en restaurangtyp som mer liknar en pub, där det serveras restaurangmat. Konceptet började användas på 1990-talet i England och därefter har det brett ut sig till övriga Europa och Nordamerika. Hit går du för att äta mat och samtidigt ta ett glas vin eller en öl. Maten som serveras på Pitchers är ofta rätter som är grillade över en Mibrasaugn, som ger en fantastisk smak. Populära rätter som du kan äta här, är bland annat grillad oxfilé, hängmörad entrecôte, högrevsburgare och majskyckling.

Vad du kan dricka till maten

Eftersom Pitchers sätter sina gäster i centrum, kan du räkna med att all mat är gjorda på bra, utvalda råvaror. Restaurangpersonalen gör även allt för att tillverka maten och servera den på bästa sätt. På Pitchers finns många olika drycker att välja mellan, allt från öl från all världens hörn, till whiskey och vin från de största och kändaste tillverkarna.

Annat Pitchers bjuder på

Eftersom Pitchers både är en restaurang, nattklubb, och erbjuder after work, kan du bland annat titta på livesport på storbild, delta i deras trevliga quizkvällar. Vill du äta något gott eller bara dricka ett glas går det också bra. Det finns Pitchers-restauranger i många städer i Sverige och flera av dem bjuder på livemusik, eller en DJ som spelar musik och som du kan ta en sväng på dansgolvet till. För att hitta din närmaste Pitchers är det lättast att googla och på respektive hemsida kan du läsa om kontaktuppgifter, vad de erbjuder för kvällsnöjen och menyer.

Franchise

Alla Pitchers-restauranger drivs som franchise och de som driver dessa restauranger är alla ambitiösa personer som verkligen vill göra allt för att kunna investera i sin restaurang. Är du intresserad av att själv öppna en Pitchers-restaurang kan du kontakta Franchises för att få veta mera.