Pontus World

Ägs av Pontus Fredrik Frithiof, född 1972 . Han är kock, krögare och entreprenör och har genom åren fått flera priser, bland annat som årets krögare. Han driver flera restauranger i Stockholm under namnet Pontus Group.

Tekniska by Pontus

I denna restaurang som ligger i Tekniska museets lokaler i Stockholm, är det gröna menyer som står i centrum. Har du årskort på museet får du tio procents rabatt i restaurangen. För personalen på Tekniska by Pontus är det viktigt att bjuda på klimatsmart mat, som både är bra för hälsan och för miljön. Varje dag har du tillgång en härlig vegansk buffé, en kötträtt som inte är röd och en fiskrätt. Råvarorna som prioriteras är i sort sett alltid lokala. I kafét kan du köpa smörgåsar, fikabröd eller Brain food.

Lunch

Här kan du äta lunch varje dag mellan 11.00–14.30 och då kan du blanda mellan de rätter som serveras. Det brukar vara dagens kött eller fisk ihop med pasta eller potatis. Vill du ha vegansk mat eller soppa erbjuds det också, och även mycket annan god och nyttig mat.

Pontus Catering

Har funnits sedan 2001 och du kan beställa mat till olika festligheter, stora som små. Pontus Catering har samarbete med fler trevliga festlokaler i Stockholm, som passar alla slag evenemang. Du erbjuds menyer utifrån säsong, buffé-menyer och drinktilltugg.

Affärslunch

Om du vill äta affärslunch hos Pontus Group, fastställs menyn dagen innan och maten serveras på tallrikar vid ett fint uppdukat bord inne i restaurangen. Alla i sällskapet måste dock välja samma rätt: vegetariskt, kött eller fisk. Hänsyn tas om någon behöver specialkost.

Pocket in the House

Den nyaste restaurangen inom Pontus Group är Pocket in the House ligger i centrala Göteborg, som även är den första restaurangen utanför Stockholm. Det är i första hand en lunchrestaurang, men alldeles nyligen har de börjat med after work. Till sommaren kommer de även att öppna en uteservering.

Än finns ingen nattklubb inom Pontus Group.