Somm restaurang & Vinbar i Göteborg

I Göteborg hittar du Somm restaurang & Vinbar, som även erbjuder nattklubb och catering. Både restaurangen och vinbaren ligger centralt mellan Heden och Avenyn. Du kan erbjudas allt från enklare rätter till sjurätters med dryck. Somm har även en studiodel för dig som vill ha en konferens med jobbet. Där kan du och dina arbetskamrater ha vinprovning, matlagningsaktivitet och privata middagar. Denna studie ligger som en separat del precis intill restaurangen.

Restaurangen har öppet måndag – torsdag från 18.00 till sent på natten, men själva köket stänger 21.00. På fredagar och lördagar har de öppet 17.00 till sent på natten och då stänger köket 22.00. Varför inte passa på att laga mat tillsammans med Somms kockar, du och ditt sällskap kan laga en fyrarätters för högst åtta personer.

Studio Somm

Du kan boka ett konferenspaket hos Somm och det finns flera olika paket att välja mellan, som till exempel:

• Lilla paketet – Då ingår lokal, wifi, whiteboard, bordsvatten, frukt och tv med chrome cast.

• Mellanpaketet – Lokal, wifi, whiteboard, frukt, bordsvatten och även frukostfiska med kaffe och en ordentlig smörgås, ingår.

• Stora paketet – Lokal, wifi, whiteboard, tv med chrome cast, frukt, bordsvatten, frukostfika med kaffe och en ordentlig smörgås. Du får även i det stora paketet lunch för hela sällskapet och då kan du välja mellan kött fisk eller ett vegetariskt alternativ. Eftermiddagsfika med kaka och kaffe ingår också.

Catering och Event

Om du vill fira din födelsedag, bröllop, något företagsarrangemang, studentmottagning eller någon annan festlighet, erbjuder Somm också catering. Om du kontaktar personalen på Somm hjälper de dig utifrån dina önskningar och behov att göra den bästa festen.

Vinbar

Somm erbjuder inte bara mat, utan här kan du även stanna till i vinbaren och ta ett glas vin. Du kan välja mellan omkring 30 olika vinsorter i glas och ibland tar Somm emot vinproducenter som berättar och nya trender och om nya vinsmaker.