Swing by Golfbaren

Swing by Golfbaren är förmodligen ett av Stockholms bästa koncept när det gäller att gå ut och roa sig. Här kan du minsann ha kul för det är en restaurang, en bar, ett ställe som visar shower – och en golfklubb! Hela stället är fullt av coola minigolfbanor som du kan svinga din klubba på. Överallt står golfklubbor och bollar och hindren på banorna brukar vara i form av stora champagneflaskor som folk tömt.

Stig in i en svingande värld

Världen i Swing by Golfbaren är lite av en häftig mix. Mycket av inspirationen till inredningen är tagen från 30-talet med snygga män och kvinnor i glittrig klädsel. Golfbanorna är designade av ett proffs i golf som minst sagt har gjort stället värt att besöka. Hit kommer alla – från kompisgänget, till dejten, till AW-folket en fredag och affärsmän för att imponera på sina kunder. Vissa dagar har de också shower med dansande och lättklädda kvinnor som simmar runt i enorma champagneglas. Gå hit med kollegorna och utmana varandra på en golfrunda. Ju mer ni dricker desto roligare lär ni få.

De olika orterna

Golfbaren finns inte bara i Stockholm, utan du kan även besöka den i Aspudden, Kristineberg och i Jungfrusund. Alla har samma typ av inredning och gäster men Stockholm är ändå den bar som de flesta tyr sig till. Den har flera våningar och en fin restaurang med god mat samt välgjorda och välsmakande cocktails. Festa loss i en tämligen lekfull miljö!

Ta en helkväll på Golfbaren

Börja lite smått med mat och en fördrink och utmana senare varandra i en golftävling på hög nivå. Banorna har olika svårighetsgrad och har du fått i dig lite alkohol kan det givetvis bli svårare. Klädseln är inget du behöver bekymra dig om men en del går trots allt hit lite sofistikerat klädda.